Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 27. veebruar 2011

Meeste sokid


Veidi aega tagasi hakkas Tarmo rääkima, et kood küll palju ja koguaeg, aga mul ikka sokke jalga panna pole. Tegin siis suured silmad ja vaatasin järgi tema sokisahtli (oli tal ju eelmine talv veel nii umbes 6-7 paari villareid). Aga oh imestust.... vaid kaks paari selliseid mida veel kanda andis! Teised puha auklikud nagu oleks kuulipilduja ette jäänud :) Eks siis tuligi ette võtta meestesokkide kudumine. Üleeile õhtupoole hakkasin pihta ja kuna väike tibu veits haiglane ja muud midagi teha ei lase, siis eile õhtuks nad valmis saidki. Täna hommikul sai kallis kaasa siis uued sokid jalga panna. (Küll on hea et eile pildi ära tegin, sest ega õhtul enam aru ei saaks, et need uued on.......)
Sokid jalale nr.46

2 kommentaari:

  1. Ma olen nii laisaks läinud, et ei viitsi sääre osa kududa, vaid lõikan vanadel sokkidel kannast saadik maha ja koon alumise osa uuesti.Meeste sokidkuluvad erilise kiirusega ka muidugi :))

    VastaKustuta
  2. Tõsiselt kiiresti lausa, eriti kui mees on päevakese metsas puid tegemas käinud, on kindel, et juba tuleb nõeluma hakata :)

    VastaKustuta